Welkom bij Living It Up!

Jaren geleden ging het “kriebelen om een eigen bedrijf op te zetten. Dit idee is ontstaan bij het bezoeken van fairs zoals bijv. De Kerstfair in kasteel Haarzuilens en de Pinksterfair in Slot Zeist
Wat zou het toch gaaf zijn om daar zelf te staan met mijn spullen!

In juli 2013 geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gestart met Living It Up. 
In eerste instantie heb ik me gericht op een webshop. Naast woonaccessoires, zoals kussens, theedoeken, servies, kaarsen en kandelaars, verkocht ik ook accessoires zoals sjaals, armbanden, oorbellen en (strand)tassen. 

In 2014 ben ik mijn spulletjes ook gaan verkopen bij Jouw Marktkraam in Aalsmeer. Eerst met 1 kraam en al snel met 2 kramen. 

Dit jaar (maart 2018) heb ik mijn aanbod uitgebreid met kleding in de winkel van Jouw Marktkraam.
De basis bestaat uit betaalbare (travelstof) kleding met een goede kwaliteit. Van broeken, blouses en tops tot vesten, rokjes en jasjes. 

Omdat de focus meer op kleding kwam te liggen en de accessoires aanvullend zijn geworden, heb ik de website aangepast. De producten zijn niet meer online te koop, maar met name in de winkel van Jouw Marktkraam, op fairs en ladiesnights en daarnaast geef ik geregeld een party bij iemand thuis.

Voor informatie over de laatste trends en aanvullingen in de winkel kan je terecht op mijn facebook pagina (zie recht bovenaan de pagina).
Mocht je interesse hebben in het geven van een party of thuis verkoop, neem dan contact op via e-mail of de "contact" pagina.

Tot ziens!

Groeten,
Inge

Living It Up

Adres:           Distelvlinderstraat 3

                      1432 MP Aalsmeer
Telefoon:     06-10892531
Email:           info@livingitup.nl
KvK nr.:        58219811
BTW nr.:       NL 1867.19.073.B01
Bank:            8237392 ING Aalsmeer
IBAN:            NL25INGB0008237392
Swift:            INGBNLL2A