Mam wil iets anders ...

  • Geplaatst op
  • Door Melissa Peltenburg


Mam wil iets anders en begint… Livingitup.nl


Inge Bouma: Altijd al vond ik het leuk om op Landgoed fairs rond te struinen op zoek naar de leukste woonaccessoires, elke keer weer. En het ging steeds meer kriebelen, dit wil ik ook! “Wat zou het gaaf zijn wanneer ik hier zelf zou staan met m’n spulletjes…”


Jaren lang blijft het bij dromen maar uiteindelijk neem ik de stap; In februari 2013 maak ik een plan en begin ik met de uitvoer hiervan. Op 1 juli richt ik Living It Up op en op 1 november is de eerste stap, een website, een feit. De volgende stappen zullen zijn: markten en braderieën en daarna uiteindelijk de Landgoed fairs. Thuisparty’s geef ik op verzoek.

Het assortiment van Living It Up bestaat uit (woon)accessoires van het Deense merk Ib Laursen. Ib Laursen staat in Scandinavië bekend als één van de trendsetters op het gebied van artikelen als (woon) accessoires en cadeau-artikelen. Geweldige, functionele accessoires van zeer goede kwaliteit, van leuke, kwalitatief mooie sjaals tot kussenhoezenlampentekstbordendeurstoppers en kleinmeubelen als bordenrekken en poefjes. Elk seizoen wordt het assortiment aangepast aan de tijd van het jaar en evt. feestdagen, zo hebben we met het oog op kerst leuke lantaarns, kaarsen, servetten en meer. 

http://www.allinmam.com/?s=livingitup
 

Recente artikelen
Tags
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »